keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Palataan taaksepäin...

YLLÄRI!! Johan siitä on jo kaks viikkoa ku kotiuduin takas Suomeen. Täällä Suomessa on kerennyt palata jo koulunpenkille ja perusarkeen. Välillä tulee sellasia hetkiä, että tekis mieli palata takas Vietnamiin ja nähä kaikkia kavereita joihin siellä tutustu:)) Varsinkin kun kattelee kuvia Vietnamista ja muistelee niitä hetkiä.

Mutta anyway tehtiin kouluporukan kaa viimeisen kurssin jälkeen reissu Mango Gardeniin, mistä unohdin laittaa näitä kuvia tänne. Tää reissu oli loistava ja tavallaan tää oli tällänen päätösreissu mitä on mukava muistella jälkeenpäin. Plus kuviahan on aina mukava fiilistellä jälkeenpäin.



Startattiin koulun pihalta. Tietysti mopoilla oltiin liikenteessä.


Saavuttiin Mango Gardeniin, jossa otettiin pyörät ja ehittiin grillipaikka. Lämpöä pukkas +30 astetta ja ei muutaku grilli tulille. Tuli syötyä, juotua ja seurusteltua tooosi paljo. Arvaten oli mukavaa:)







Grillausten jälkeen lähettiin pööpöilemään ympäriinsä. Mango Gardenista löyty kaikenlaisia eläimiä ja akvititeettejä.









Kolme kuukautta meni niiin nopeeta:( Vaikka kouluhommat viivästy täällä Suomessa tän reissun takia niin ei kyllä haittaa pätkääkään! oli niin MAHTAVAT kolme kuukautta:))

Suosittelen Vietnamia kaikille. Kannattaa piipahtaa jos on lähettyvillä:) ps. jos jollakin on jotain kysyttävää Vietnamista / Ho Chi Minh Citystä niin heittäkää kysymyksiä! jos joku on menossa sinnepäin niin voin antaa tipsejä;D

-Peppe

1 kommentti: