torstai 17. helmikuuta 2011

Sukellusreissu

Kaikki alkoi Mr.T:n työpaikalta eli Adventure Clubilta. Hengailtiin paljon klubilla ja sitä myöten Mr.T sai meidät mukaan sukellusreissulle.


Matkaan lähdettiin heti aamusta klo 07:30. Reissuun kuului kaks 45 min mittaista sukellusta noin 11 metriin, ruoka laivalla, vapaata uiskentelua ja auringonottoa. Tietysti myös alkuohjeet ja käytännöt opetettiin sukelluksesta.


Maisemat reissulla oli upeat ja muutenkin puitteet kohillaan:)



Sitte vaan kamoja kasaamaan. Pakko myöntää että jännitti pikkase:)







Eka sukellus oli takana ja fiilis oli aivan loistava! Veden alla nähtiin kaiken maailman kaloja ja pari kilpikonnaa, mutta se hai jäi näkemättä. Meidän opettajana toimi Martin, jolla oli 12 vuoden kokemus sukeltamisesta. Oltiin siis hyvissä käsissä:) Ekan sukelluksen jälkeen pidettiin tauko, jonka aikana syötiin (taas kerran menin syömään kuivattua chiliä). Tauon aikana parkkeerattiin paatti snorklaus paikalle, missä sai sitte vapaasti käydä uimassa ja ottaa arskaa:)







Sitte vielä viimeselle sukellukselle.


Siinä ekakertalaiset. Meidän lisäksi kurssille oli ilmottautunut myös suomalainen vähän vanhempi kaveri.


Sukellus oli aivan mahtavaa ja päivä oli ehkä Phi Phi reissun parhaita. Toki päivä jatkui myös iltaan mistä myös kuvia tulossa. Mutta iso kiitos Mr.Teelle ja Martinille.

3 kommenttia:

  1. onpa IHANAA!!!!!!!!!!!!

    VastaaPoista
  2. ihania kuvia ja upeet maisemat... ihan kivaa silmänruokaaki heh ;P

    VastaaPoista
  3. Mahtavia kuvia, aivan upeita maisemia ja ihanan turkoosi vesi <3

    VastaaPoista