keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Löytyhän se!

Tää on tapahtunu niin monesti mulle:D muut on kerenny jo suojatien yli ja mä oon yksin jääny toiselle puolelle ootteleen ruuhkaa:D


 Mutta joo sitte asiaan..elikkä lähettiin taas katteleen mitä kaupungilta löytyy...

Donitsi mesta




...Kunnes SE löyty!


Futiskenttä!! Aattelin että joudun oleen ilman jalkapalloa sen 3kk mutta eih onneks tää löyty:D Aivan mahtavaa!


Ja naapurista löyty vielä urheiluliikkeitä mistä ostaa kamppeet.

Petrille tais maistua vai?

Katin päätöksestä ampastiin vielä illalla sushille. Siellä oli tollanen rullajuttu mistä sai ite poimia mitä halus. En tiiä mitä tapahtu, mutta mun riisikepakoilla syöntitaito sortui tuona iltana:D mutta ihan jees ruokaa oli.


Pakko myöntää että sushi ei kuulu suosikkeihin, mutta hyvältä näyttää.


Elikkä tällästä tällä kertaa. Sen verran voin kertoo, että futiskengät on ostettu jo ja pikku pelit paikallisten kaa on saatu aikaan joten siitä kuvia ja juttua tulossa myöhemmin;D katotaan miten suomipoikien kävi?:D

-Peppe

6 kommenttia:

  1. voi hitsi miten kivannäköstä! ei taida olla ikävä suomeen, vai kuinka?

    VastaaPoista
  2. Sushia pitää opetella syömään ja kun sen kerran oppii, niin siihen rakastuu! En malta oottaa et syön sitä pian Soulissa 2 viikkoa! Harmi ku Vietman ei oo lähempänä, ois voitu moikata jossain!

    VastaaPoista
  3. Huippua! Kiinnostaa ihan mielettömästi sun blogis. Itse, kun oon myös lähdössä ens syksynä Aasiaan vaihtoo, tai tarkemmin ottaen Malesiaan. Kerro jossain vaiheessa vähän tietoa myös opiskelusta siellä!? Ois tosi mielenkiintosta kuulla, kuinka siellä pysyy opetuksessa messissä ja niin ees päin :) Ja tietty jostain alkuvalmisteluistakin ois aika jees kuulla, jos vaan jaksat palata vanhoihin asioihin! :)

    Jep.

    VastaaPoista
  4. casey: Nooh vielä ei oo ainakaan iskeny koti-ikävä:D

    Karo: jooh enköhän tuu opetteleen vielä sen syöntiä muutamaan otteeseen:)ja kyllä meki lähetään täältä käymään eri paikoissa:)

    Miia: Oi kiva kuulla:)) kohta on jo viikko käyty koulua joten enköhän siitäki kerro jotain kohta;)

    VastaaPoista
  5. Seuraavan kerran ku ollaa samaa aikaa Helsingis nii vien sut syömää Sushi Baariin! Suomen parasta sushia saa sieltä :)

    VastaaPoista
  6. Mahtavuutta! Roikun siis linjoilla! :D

    VastaaPoista