maanantai 10. tammikuuta 2011

Yöelämä

Ku tänne oltiin päästy niin tottakai se piti lähtä heti tsekkaileen Ho Chi Minh Cityn yöelämää. Aluksi tietysti pyörittiin täällä turistialueella missä ei paljo paikallisia näy baarissa.

Heti meidän hotellin lähettyvillä on tää Crazy Buffalo ja sen läheisyydessä kaikki muut turistirysät. Aina matkan varrella:D


Porukkaa täällä riittää ja liikenne meinaa olla aika erikoista:D


Törmättiin kahteen mukavaan suomalaiseen reppureissaajaan. Rupateltiin tovi ja haluttiin nähä jotain paikallisten suosimia paikkoja joten hypättiin taksiin ja ajeltiin Acoustic Bar -nimiseen paikkaan.

Acoustic Bar oli tupaten täynnä ja oikeastaan kaikki oli paikallisia. Aluksi baari tuntu kyllä liian pieneltä ja ahtaalta, mutta ku ryysikseen tottu ja kuuli vähän esiintyjiä niin paikkaan ihastu:D Oikeesti en muista millon oisin käyny kuunteleen näin hyviä cover-biisejä. Meno oli hyvä kokoillan, mutta tähän hintatasoon nähden vähän kallis paikka.

 Harmi ku ei tullu ku yks video vaan mutta toi laulaja veti kyl yhtä hyvin ku Marley;D

Pienempi britti bändi esiinty myös

Lopuks vielä hyvät safkat katutasolla pikku penkeissä. Näyttää ehkä oksennukselta mutta maistu niiiin hyvältä. Tais olla lihanuudelisoppa (Pho Vietnamin kielellä) ja huom onnistuu jo syömäpuikoilla syönti;D tainno melkeen ainaki. Oli loistava ilta kaikenkaikkiaan:) Nyt sitte koulunpenkille vähäksi aikaa.

2 kommenttia:

  1. oot hurjan sulonen... hahaha. mielenkiinnolla oottelen, mitä kaikkea sieltä kaukaa löytyykään! :)

    VastaaPoista
  2. Aww sä oot vaa niin ylisöpö! <3 tosi kiva ku päivität tätä niin usein :)

    VastaaPoista