lauantai 8. tammikuuta 2011

Perillä ollaan!

Nyt on monen tunnin lennot takana. Välietappeina oli Frankfurt ja Hong Kong. Hong Kongissa jouduttiin venaileen 8 tuntia, mutta onneksi saatiin hotellihuone siksi aikaa :)




Ja sitte kokis naamariin ja kohti Ho Chi Ming Cityä


Saavuttiin illansuussa tänne ja lämpötilaero oli järkyttävä ku tultiin ulos. Ulkona meinas hikoilla farkut täyteen, joten lähdettiin heti kentältä suoraan taksiin ja hotellille mikä ei ole mitään business-luokkaa, mutta ei huonoimmastakaan päästä. Pääasia, että on halpa ja on tässä ihan ydinkeskustassa.

Nii tosiaan tää taitaa olla kutoskerros eikä oo hissiä :D






Illan päätteeksi yhdille. Lisää photoja tulee pian ;D

7 kommenttia:

  1. saapa nähä olen kommentoinu ainaki 6 kertaa enkä saa viestiä sinne. ihanan näköstä nauttikaa, muistakaa myös paksut kirjat:=))) täällä lumityöt
    menossa.

    VastaaPoista
  2. Hyvä Pepa! Voin täältä nyt kylmissäni seurata sun elämää siellä auringon alla! NAUTI!! Nähdään sitte ku kotiudut sieltä se kinkki kainalossa ;)

    VastaaPoista
  3. Ihana kun pääsitte perille, täällä on semmonen tuuli ja tuisku että hiukset irtoo päästä!! Kiva seurailla täältä sun matkaa. urheilua ainaskin tulee ku noita portaita ramppaa.. Nauttikaa lämmöstä :D

    VastaaPoista
  4. oho mul oliki tää google-juttu!
    onks nää kuvat sillä sun uudella kameralla?

    VastaaPoista
  5. Hitsi, ku hienoo herkku-serkku!!! Vietä elämän täyteinen reissu! : D Terkuin Serkku Kippuri jonka perhe odotteli sua joulu kyläileen Maj:n perheen kanssa ;)

    VastaaPoista
  6. vaikuttaa hyvältä blogilta ---> seuraukseen !

    VastaaPoista