torstai 10. maaliskuuta 2011

Bowling

Meidän hotelliin tohon melkeenpä naapurihuoneseen muutti kaks ranskalaista vaihtooppilasta. Ranskalaiset on tosi mukavia ja ollaan hengailtu niiden kaa aika paljon nyt lähiaikoina. Koulumatkaki taittuu aina samalla taksilla. Illalla kuitenkin päätettiin mennä keilaamaan Diamond Plazan ylimpään kerrokseen.


Diamond Plazan yläkerta on kyllä tosi mukava mesta. Sieltä löytyy ruokapaikkoja,bilispöytiä,pelikoneita ja keilaratoja. Sellanen huvicenter.


Ei muutaku pelit käyntiin...

Ines, Clement ja haamu-Petri suoraan Seinäjoelta


Sitte itse mestari kehiin...

Eka etsitään se oikea pallo...

Sitte suora asento länkisäärillä...

Ja pallo vyörimään smoothilla liu'ulla...

 Tulostaulu kertoo loput;D


Nojoo menipä taas..mutta keilauksen jälkeen mentiin loistavaan ruokapaikkaan. Matkan varrella oli tällänen ku Barbecue Garden.


Vietnamissa aika tyypillinen grilliravintola. Ruuat lämmitellään itse pöydän keskellä olevalla grillillä.


 Oli muuten hyvää! Kaikenlaista lihaa, kanavartaita, vuohta, riisiä ja salaatit päälle. Tulipa syötyä ihtensä sit ihan ähkyyn.

Ilta oli mukava, mutta seuraavana aamuna ei ollut enää niin mukavaa. Saatiin kuulla suru-uutinen Clementin perheestä. Suru-uutisen kuultuaan "Kleme" varasi välittömästi lennot takaisin Ranskaan:(( Tämä juttu veti hiljaiseksi ja sitä alkoi itse miettimään, että toivottavasti siellä kotipuolessa kaikki on hyvin. Klemen vaihtoaika jäi vain viikon mittaiseksi:((

1 kommentti:

  1. Täällä kaikki hyvin :D Remonttihommissa oltu koko porukka vuoronperään!! Ikävä on jo täälläkin <3

    VastaaPoista