keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Koulupäivä

Aattelin näyttää näin kuvin millanen meidän peruskoulupäivä on. Koulu alkaa klo 08:30 ja sovitaan aina, että kaikki on hotellin aulassa klo 07:50. Siitä sitten lähdetään kävellen kohti aamupalapaikkaa ABC:tä.



ABC ei ole se huoltoasema missä kaikki teinit hengailee (huom seinäjoella) vaan se on tollanen leipomo, mistä haetaan aina patongit mukaan kouluun. Tuolta löytyy myös paljon kaikkea muuta herkkua kuten donitseja, pitsaa ja leivoksia.





Patonki mukaan ja taksiin. Menomatka aina taksilla, mutta joskus takas tullaan kävellen.



Koulupäivä alkaa klo 08:30 ja loppuu klo 11:30. Koulunkäynti on aikalailla samanlaista kuin Suomessakin tosin kurssit ovat huomattavasti hankalempia. Kaikki opettajat ovat todella päteviä täällä ja ne tulee varta vasten aina pitämään tänne vain yhden kurssin. Kaikki meidän opettajat on ollu belgialaisia.


Vietnamilaiseen tyyliin ruuat syödään aina tunnin alussa :D Oma vakio: patonki, kaakao ja vesi.



Toki aina istutaan takarivissä :D

Tässä sitte pientä videopätkää tunnilta. Tässä on menossa ryhmätyön esittely. Nää paikalliset jaksaa kyllä eläytyä ja nauraa joka jutulle. Kuulisittepa sen metelin mikä alkaa aina tauolla :D



Jeps, tuntien jälkeen jäin vielä tekemään omaa ryhmätyötä ja olin joskus yhden jälkeen kämpillä. Yleensä koulupäivän jälkeen ohjelmaan kuuluu päiväunet:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti