maanantai 7. maaliskuuta 2011

I like it

Täällä Saigonissa ollessaan on kerennyt jo tulla sellainen perinteinen arkirutiini niin kuin Suomessa. Toisin sanoen ollaan sopeuduttu tänne todella hyvin ja arkipäivät tuntuvat ihan normaaleilta kouluviikoilta. Tänään meillä alkoi viimeinen koulukurssi elikkä Organization Behaviour. Tän kurssin jälkeen ollaan vapaita lähtemään, mutta eihän täältä malta lähtä pois ku tietää kuinka paljo sitä luntaki on siellä Suomessa:D plus että ollaan tutustuttu tosi hyvin paikallisiin kavereihin niin on haikeeta jättää neki ku tietää että niitäkään ei tuu näkemään enää varmaan koskaan. Pakko myöntää kyllä että ikävä on läheisiä:(

Ihmiset on täällä niin ystävällisiä ja aina hymy huulella. Koulukaveritki ottavat meidät niin hyvin huomioon. Saigon on loistava paikka ja onneks meillä on vielä ainakin se kolme viikkoa aikaa olla täällä:))





Nam! :DD

 
Helmikuun lopussa ja nyt maaliskuun alussa meillä on käynyt täällä vieraita Suomesta, joka on tuonut todella paljon vaihtelua arkeen. Ensin täällä meillä vieraina kävi Katin vanhemmat.

Sitten tuli Miira kyläileen.


Heti Miiran lähettyä tänne pamahti Katin hyvä ystävä Pasi.


Eli viime viikko on ollut hieman erilainen. Nyt kaiken lisäksi tänne tuli kaks uutta vaihtooppilasta Ranskasta joiden kanssa käytiin tänään jo syömässä. Ranskalaiset tuli vielä tähän samaan hotelliin missä me ollaan joten niiden kaa ollaan nyt tekemisissä aika paljon. Loistava viikko tulossa:))

2 kommenttia:

  1. Nopsaa se aika kuluu! Nauttiikaa vikoista viikoista! :)

    VastaaPoista
  2. täällä kotpuolessaki ikävä mutta nauttikaa täysillä vielä kolme viikkoa! Muista päivittää vielä sivuja on niin mukava katella niitä.

    VastaaPoista